Wie ben ik?

Mijn naam isKatrien De Brouwer.

Ik studeerde in 2005 af als licentiate Germaanse filologie. Daarna startte ik als leerkracht in het secundair onderwijs.In 2015 behaalde ik ook het diploma logopedie.Als logopediste deed ik bovendien ervaring op in het onderwijs als gon-begeleider. Ik werkte er met kinderen met ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, DCD en ASS.


Waarvoor sta ik?

Ik geloof sterk in therapie op maat van mijn cliënt. Door middel van een gedetailleerde analyse van de onderzoeksresultaten bepaal ik het startniveau. Van daaruit werken we in stapjes verder. Dit alles met voldoende aandacht voor motivatie en een nauwe samenwerking met alle betrokkenen. Ik streef sterk naar kwaliteitsvolle therapie. Daarom school ik me regelmatig bij.

ProcedureOpleidingen

Met wie werk ik samen?

Ilona Van Nieuwenhove

Ilona vervoegde onze praktijk in november 2023. "In 2017 studeerde ik af aan de Arteveldehogeschool in Gent als logopediste. Om mijn spectrum in de toekomst groot en breed te houden volgde ik meteen erna de bacheloropleiding Audiologie. Na het beëindigen van mijn laatste audiologische stage in oktober 2019 ben ik meteen aan de slag kunnen gaan als klinisch audiologe op de dienst NKO in het ziekenhuis van Halle. Sinds mei 2021 combineer ik mijn job als audiologe met logopedie. Ik heb de voorbije jaren ervaring opgedaan in een groepspraktijk in Lede met andere logopedisten. Nu keer ik terug naar mijn hometown Geraardsbergen, waar ik vanaf 1 november 2023 met veel plezier en motivatie de praktijk van Katrien versterk. Om up-to-date te blijven in onze snel evoluerende wereld, maar vooral om kwalitatieve en deskundige zorg te bieden is bijscholing een belangrijk gegeven. Zo volg ik een bijscholingstraject binnen fonologie. In de toekomst wil ik me graag verdiepen in de wereld van taalontwikkelingsproblemen en neurogene communicatiestoornissen. Ben ik niet aan het werk, dan kan je me buiten terugvinden in de tuin of in de natuur – al dan niet op wandel met mijn Engelse Bulldog Flame of vertoef ik tussen mijn vele leesboeken of in de fitnesszaal. Daarnaast hou ik van een lekkere tas zwarte koffie of een cappuccino, reizen, tijd doorbrengen met familie, vrienden en lekker eten."